Różowe czy czerwone

Składniki

  1. 1 ½ kg polędwicy
  2. 1 łyżka oliwy z oliwek
  3. sól i pieprz
  4. zielona fasola
  5. 3 łyżki musztardy Dijon
  6. 3 łyżki octu z czerwonego wina
  7. 1 szalotka siekana

Sposób przygotowania:

Rozgrzewamy grill, patelnie lub piekarnik na średnią temperaturę.  Smarujemy stek oliwą doprawiamy solą i pieprzem. Grillujemy  około 8 minut. Odstawiamy do lekkiego ostygnięcia. w tym czasie parzymy fasole we wrzątku przez około 5 minut. W naczyniu mieszamy musztardę, ocet i szalotkę.

9839743

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s