Włoski kurczak

Składniki :

  1. 2 piersi z kurczaka
  2. suszone pomidory
  3. mozzarella
  4. pieprz
  5. sól
  6. bazylia
  7. oliwa z oliwek

Sposób przygotowania:

Mięso lekko tłuczemy posypujemy solą, pieprzem, na wierzch kładziemy bazylie i posiekane suszone pomidory. Zwijamy je w ruloniki i podsmażamy na złoto na łyżce oliwy z oliwek aż mięso się zarumieni. Następnie pieczemy w piekarniku przez 15 minut w temp 180C.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s