Sos francuski

Składniki:

  1. 3 łyżki oliwy z oliwek
  2. 2 łyżki octu winnego białego
  3. 1 łyżeczka musztardy
  4. 1 rozgnieciony ząbek czosnku
  5. 1 łyżeczka miodu

Wszystkie składniki sosu wrzucić do słoika, zamknąć, i energicznie potrząsać nim aż składniki się połączą.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamy

Jedna uwaga do wpisu “Sos francuski

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s